ALTERNATIVFESTIVALEN "HJERTETREFF"

Jeg er leder alternativfestvalen "Hjertetreff".  Det er 4.de gang vi skal arrangere den i mai 2017.  Du kan lese mer om den her eller på vår hjemmeside: www.hjertetreff.com

Alternativfestivalen «Hjertetreff» 2017 er festivalen for deg som ønsker å jobbe med ditt indre og ytre. Visjonen vår fra vi startet den første festivalen i 2014 var å skape en plass der vi kan få inspirasjon av foredragsholdere og medhjelpere som «brenner» for temaer som mange av oss ønsker å lære mer om. Vi trenger ikke reise verden rundt for å finne disse…de finnes rundt oss…og vi er så heldige å få mange av disse meget ettertraktede personene tilbake til vår festival, gang etter gang, samtidig som det kommer til nye. Festivalen har som mål at deltakerne skal oppleve en uke sammen med likesinnede i et nydelig og kjærlighets fullt miljø.
Vår 4de festival skjer som tidligere festivaler på Leikanger Fjord Hotell i vakre Sogn og Fjordane. Hotellet som ligger ved Sognefjorden og gir de tøffeste av dere muligheten til et forfriskende bad der. Tidsrommet for festivalen bli fra mandag 8. mai til søndag 14. mai. Temaet for festivalen er «Bevissthet og tilstedeværelse»
Opplevelser og foredrag på festivalen er bla. Numerologi, Aura-transformasjon, Kanalisering, Vandringstur for menn, Åndelighet i hverdagen, Maler-glede, Vill-energi/dans, Kvinnekraft/Urkraft, Kundalini-meditasjon, Healing-sirkler, Meditasjoner, Energi-feltet ditt, Felles tur for Ying/Yang, Bålbrenning, Sharing-grupper, Mindfullnes, Audun Myskja live, Trommemakerkurs, Stillhet, God mat og vennskap som knyttes.
Foredragsholdere som skal lose oss gjennom dette er Leif Havik, Anna Marie Faleide Malkenæs, Audun Myskja, Renate Gulbrandsen, Kundan Rockstad, Gabriella Kinde Øverland, Olaug Høydal og Sølvi Austrheim.
Med hele våre hjerter ønsker vi deg velkommen til festival i 2017.
Påmelding kan du gjøre ved å sende en mail til hjertetreff.booking@gmail.com eller ta kontakt via denne siden eller vår Facebookside.

Du kan lese mer om festivalen på vår hjemmeside www.hjertetreff.com

 

Du kan også ringe oss på telefon 930 80 450.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE