Det er meg det.........

På ferietur i Side i Tyrkia, mai 2009.

Og vil du vite litt mer, fortsetter du å lese nå......

Jeg er et barn av solen,  født i soltegnet Løven, den 8.8.53.
Er født og oppvokst på Bøler i Oslo.  Jeg har en sønn, Andre, født i 1975.   Og jeg er velsignet med to barnebarn.  Patrick, født i 1997.  Og Matheo, født i 2012. 
Jeg bor store deler av året på Perlen min , Casa Buenos Aires, i Spania.  Den ligger i La Herradura. 
Kikk på linken min, under feriested.  I tillegg er jeg en reiseglad jente,  til mange andre destnasjoner.  Et av mine yndlingssteder er det lille idylliske stedet Side i Tyrkia.  Der handler jeg en stor del av garderoben min.  Kan anbefales! 
Ellers bor jeg på Byrkjelo i Sogn og Fjordane.  Her bor jeg på en gård, sammen med samboeren min Ola. 
Har også en leilighet i Lillestrøm, som jeg bruker når jeg savner Østlandet for mye, eller må "mellomlande" litt.
Yrkesmessig har jeg vært selvstendig næringsdrivende i Oslo i over 25 år, med mange ansatte.  I 2003 tok jeg beslutningen om å selge, noe som ble realisert i 2005.
Det gjorde sitt til at jeg kunne komme i gang med mange av mine hobbyinteresser.  Jeg hadde i mange år malt en del, på akvarllpapir.  Nå utvidet jeg dette til også å male med acryl, ofte disse to tingene i kombinasjon, noen ganger med andre elementer innflettet.  Jeg startet med kortlaging, tremaling og kurvmaling.  Plutselig fikk jeg en brennerovn og da var veien åpen for glassmaling.  Jeg har hatt en del utstillinger i løpet av de siste årene.  Se mine linker for mer info.
Jeg har et utpreget åndelig ståsted.  Jeg er heldig, og er født med en positiv livsholdning og elsker livet.  Og jeg tenker alltid det beste om enhver person, til det motsatte eventuellt er bevist.  Og som regel blir jeg ikke skuffet.  Jeg tror jeg er en god samtalepartner og lytter.  Gir kanskje ikke så mye råd, da jeg mener man må tenke selv.  Det som er riktig for meg er nødvendigvis ikke riktig for deg.
Sidene mine er ment for å treffe mennesker som er nyskjerrige, åpne, de som trenger en støttespiller, de som vil handle, leie hus, være med på fellesreise, ja, stort sett alt og alle.  Håper DU vil fnne deg til rette i mine sider.  Jeg vil etterhvert ta opp mange temaer, og er det noe DU vil jeg skal ta opp, send meg noen ord i gjesteboken min.  Denne siden ble opprettet den 150809, og det vil ta litt tid til den er helt klar.  Bær over med meg....kanskje blir den aldri helt fullført, da det stadig dukker opp nye spennende ting i livet mitt!

 

Sjelefred...hva er det..bla dette...

Yndlingsdrikken til Mette - Cola Light og Raki med is.....nam...nam.  Det er bare på ferie at Raki nytes....da.
Bilde er tatt i 2008 i Side i Tyrkia.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE